perjantai 2. maaliskuuta 2012

New in: cosmetics

Käykö teille koskaan niin, että kaikki kosmetiikka/ihonhoitotuotteet loppuvat samaan aikaan? Itselleni käy niin usein, viimeksi viime viikolla. 





























Vierailin Stockalla M.A.Cin osastolla ja lisäksi Kiehl'sillä. 
































Kirjoitinkin jo viime viikolla aikeestani hankkia seuraavaksi MACin varjostusväri. Stockan alekuponkien poltellessa taskussa päätin käydä toteuttamassa aikeeni heti; myös siksi, että olin jo pidemmän aikaa pannut merkille, että käytössäni ollut Terracotta Light on alkanut näyttää ihollani oranssilta. Olin alunperin sävyyn tyytyväinen, joten syynä muuttuneelle tilanteelle lienee toisaalta talven jäljiltä kalmankalpea ihoni ja toisaalta se, että aurinkopuuterin väri on kulunut todella epätasaisesti (en viimeksi tajunnut ottaa kuvaa avoimesta rasiasta, mutta väri koostuu kymmenistä pienistä, eri värisistä osista) ja osa väreistä on kulunut kokonaan pois. Tämä ostamani MACin Mineralize on itseasiassa mineraalipuuteri ja hyvällä iholla sitä voisi käyttää sellaisenaankin, meikkipuuterina. Kaikki aurinkopuuterit ovat tämän hetkiselle iholleni liian tummia, joten tuo oranssiriski vaanii niissäkin. Myyjän vinkistä valitsin siis tämän ihoni sävyä tummemman puuterin, joka toimii varjostuksiin kuin unelma. Olen käyttänyt sitä nyt pari viikkoa päivittäin ja tykkään todella paljon!

Toinen uusi MAC-hankintani on tuo Strobe Liquid Lotion Hydratante Lumineuse, eli siis valoa tuova primeri. Välittömästi edellisen postauksen jälkeen vanha Lumenen primerini yhtäkkiä ja ilman varoituksia loppui (tiedättehän: ilmaa putkilossa, jolloin ei tajua se olevan aivan viimeisillään ennen kuin se todella loppuu kertaheitolla). Olin jo ostamassa uutta samanlaista, mutta päädyin sittenkin  hankkimaan kokeiluun tuon MACin version: Lumene tekee meikkivoiteeseen sekoitettuna siitä hiukan liian öljyisen omalle iholleni, jolloin meikkivoide ei pysy enää aivan yhtä hyvin ja alkaa kiiltää tavallista nopeammin. "Valovoimaisuus" on molemmissa voiteissa mielestäni yhtä hyvä, mutta MACia tarvitaan pienempi määrä kerrallaan. Näin ollen, vaikka MAC on kalliimpi kuin Lumene, veikkaisin että käyttöiän huomioon ottaen hintakin asettuu lopulta suunnilleen samaan.


Kiehl'siin tutustumisen aloitin syksyllä tuosta Rare Earth Pore Minimizing Lotionista, joka on mattapinnan tuova päivävoide. Olen nyt käyttänyt yhden purkin loppuun ja sen loputtua ostin tämän uuden. Käytin aiemmin Vichyn vastaavaa tuotetta, mutta tässä Kiehl'sissä on mielestäni parempi hinta-laatusuhde: molemmat ovat käytössän yhtä hyviä, mutta Kiehl's on hiukan edullisempaa. Päivävoidekokeilustani innostuneena ostin tällä kertaa myös lopussa olevan yövoiteen ja kasvoveden tilalle Kiehl'sin tuotteet: Ultra Facial Moisturizerin yökäyttöön ja alkoholittoman Ultra Facial Oil-Free Tonerin. Näitä en vielä ole ehtinyt testaamaan, joten käyttökokemuksia voin kertoa joskus vähän myöhemmin.

Onko teillä suosikki-ihonhoitotuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!