maanantai 12. maaliskuuta 2012

Shopping List for Tomorrow

Nyt kun vaatehuoneesta on siivottu kaikki ne vaatteet, joita ei enää tule käytettyä, voin taas ostaa uusia. Aiemmassa postauksessani hahmottelinkin jo hiukan, mitä hankintoja aion tänä keväänä tehdä. Olen muutaman kerran kierrellyt kaupoissa, mutta jotenkin silmiini ei ole osunut niitä oikeita asioita. Varmaan osaksi myös vuodenajan vika (haluaisin pukeutua jo huomattavasti keväisemmin kuin sää antaa myöden...), mutta tällä hetkellä tuntuu paitsi että vaatekaapistani ei löydy päällepantavaa, ei myöskään kaupoissa ole mitään (jopa siinä määrin, että en ennakko-odotuksista ja suunnitelmista poiketen sittenkään ostanut Marni at H&M- mallistosta mitään, vaikka kävin kyllä katsomassa). Kunnon kriisi siis meneillään... 

Olen ehtinyt kaupoille vain todella pikaisesti, eikä kiireessä mikään ole tosiaan miellyttänyt silmää. Päättelin siis, että kunnon shoppauskierros olisi pitkästä aikaa tarpeen. Tämä on nyt järjestetty huomiselle (Jei!); saan ystäväni mukaan kannustamaan ja makutuomaroimaan:) Useimmiten tykkään nykyisin kierrellä kauppoja yksin, mutta tällä kertaa tuntui että tuki on tarpeen. Kierrosta silmällä pitäen ja saadakseni tarkemman kuvan valikoimasta kävin läpi ketjuliikkeiden nettikauppoja (kuvat siis Mango, Zara, Selected Femme, Vila ja Vero Moda).































Etenkin yläosat menivät siivouksessa vaihtoon, joten ostoslistalla on ainakin joku simppeli yläosa (tai kaksi) nudesssa/pastellivärissä- muutama mustakin eksyi jälleen kollaasiin, mutta yritän kuitenkin pysytellä erossa niistä. 































Jotain pitsistä olisi myös kiva löytää aiemmin ostamani mustan pitsitopin lisäksi. Ehkä jopa mekko tai puolihame...?































Ballerinat ja bleiseri ovat edelleen ostoslistan tärkeimmät hankinnat. Trenssi on myös edelleen pohdinnassa, riippuu vähän siitä osuuko silmiin joku erityisen hieno yksilö, vai jäänkö vielä säästämään the trenssiä varten.































Löysin muutamia muitakin houkuttelevia mekkoja ja yläosia. Saas nähdä.

Miten onkin, että kun olisi ostamassa jotain, ei löydy mitään ja kun ei ole, niin löytyisi vaikka mitä..?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!