sunnuntai 27. toukokuuta 2012

About this Weekend

Huh, takana on aikamoisen kiireiset pari työviikkoa. Ja aika haipakalla jatkuu vielä ensi viikko myös, mutta luvassa on toisaalta lähinnä kaikkea tosi mukavaa: ystävien tapaamista, kampaaja ja kosmetologi, yksi konsertti, ensimmäiset häät joissa toimin kaasona ja siihen liittyvää askartelua... Fiilis on kuitenkin kiireistä huolimatta loistava, koska kaiken työkiireen ja -paineisen kevään jälkeen tulokset ovat olleet erinomaisia, joten lopussa kiitos seisoo- kuten tavataan sanoa. Myös tämä viikonloppu on ollut todella täynnä toimintaa, mutta kaikkea kivaa sellaista :)

Perjantaina oli työpaikan kevätkaronkka: olimme ensin pelaamassa rantalentopalloa Salmisaaren liikuntakeskuksen biitsillä, jonka jälkeen jatkoimme vielä istuskelemaan keskustaan Painobaarin terassille. En ollut edes koskenut palloon, saati pelannut lentopalloa, 8 vuoteen ja olin ihan unohtanut miten paljon tykkään lentopallosta, vähänkö se oli hauskaa!!! Hiekalla tarpominen tosin oli niiiin rankkaa, varmaan pelkkä kentällä seisoskelu olisi ollut raskasta... Niken uusi toppi ja Havaianakset pääsivät käyttöön heti tuolloin perjantaina, mutta pelin tuoksinassa unohdin kameran laukkuun, eikä illasta siis ole ollenkaan kuvia :( Tosin ehkä säästin unohduksella kameran vioittumiselta, koska hiekkaa oli JOKA paikassa pelin jälkeen...

Lauantaina olimme tosiaan Suomenlinnassa, jossa en ollutkaan jostain syystä käynyt vuosiin. Päivä oli ihana: aurinko paistoi (mutta en palanut, jei!), meri kimmelsi ja ihmiset olivat hyvällä tuulella. Se oli myös kesän ensimmäinen piknik :)





























Päässä uudet aurinkolasit:) Kaikilla muilla tuntui olevan Ray-Banin Wayfarer-lasit (tai wannabe sellaiset) ja hetken jo ehdin miettiä, miten hyvin ne olisivat tähänkin asuun sopineet. Mutta kun ko. lasimallin suosion täysi voima kävi Suomenlinnan kallioilla lekottelevasta kansasta ilmi, ensin ystäväni havainnoimana, olin tosi iloinen etten itse tullut mallia hankkineeksi. Vaikka en tosiaan uskottele edes itselleni olevani mitenkään erikoinen tyyliltäni, niin tietoisesti en kuitenkaan halua hankkia jotain mitä tiedän että aivan jokaisella muullakin on (ainakin omassa sosiaalisessa ryhmässäni). Tykkään mallista tosiaan kyllä aika paljon, mutta tässä kohtaa iskee minulla se jarru, josta joku aika sitten postauksessa mainitsinkin: jos joku asia tuntuu olevan muotia, niin että kaikilla on se (kuten nyt tämä Ray-Banin Wayfarer) en "voi" hankkia sitä ihan vain siitä syystä. (Älkööt silti kukaan Wayfarer-lasien omistaja nyt loukkaantuko, please. Omakin "analyysini" aiheesta syntyi vasta lauantaina, sen jälkeen kun olin itse uudet lasini jo valinnut. Enkä tiedä onko yhtään sen "parempi" olla ostamatta jotain laseja niiden suosion takia, vaikka tekisi mieli, kuin ostaa ne juuri sen vuoksi. Neuroosinsa kullakin;)) Nyt on kiinnostavaa seurata onko Wayfarer-trendin kyllääntymispiste vihdoin saavutettu: itse veikkaan, että viimeistään ensi kesänä trendin harjalla on taas joku muu malli.



























Aika moni uskaltautui jo uimaan. Poukaman vesi saattoi ollakin jo kohtuullisen lämmintä, mutta vesi oli siitepölystä aivan keltainen. Houkutus ei vielä käynyt ylivoimaiseksi...


Ranta-asuna toimi kevään lempparipaidaksi melkein varkain noussut Lindexin Holly&Whyte- malliston raikkaan raitainen ja ihanaa materiaalia (100%pellava edessä, 100% puuvilla takana) teeppari, shortsit/Ellos (esiinnyn ensimmäistä kertaa julkisesti shortseissa sitten teini-iän!), koru/GT, piknik-kassi/Marimekko, läpsyt/Havaianas (jotka vaihdoin juuri takaisin saamiini ballerinoihin mantereen puolella)


Tunnen auringon lämmön vieläkin ihollani, ihana päivä :D

P.S. Olitteko huomanneet YLE Teemalta tulevan Muotiviikko- sarjan? Areenalta löytyy "muotiviikko" hakusanalla sarjassa esitettyjä ohjelmia, jos missasit kun ne esitettiin televisiossa. Itse ajattelin seuraavaksi katsella torstaina esitetyn "Jumalaiset kenkäni"- dokumentin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!