maanantai 14. toukokuuta 2012

Niitä polttarikuvia

Kuten olenkin jo kertonut, edellisviikonloppuna vietimme rakkaan ystäväni polttareita. Tässä vihdoin muutamia kuvia: varmaan kaikki missä minä esiinnyin koska kaikkien kamerat oli suunnattu tietenkin lähinnä morsiameen. Perjantaina haimme morsiamen kotoaan Vaasasta, vietimme yhden väliyön Satakunnassa mökillämme ja tulimme varsinaista ohjelmanviettoa varten tänne pääkaupunkiseudulle. 


Aamu mökillä valkeni sateisena ja kuten kuvasta väsyneen bloggaaja kasvoilta varsin hyvin näkyy, nukuttuja tunteja ei ollut kovin montaa. Edellisenä iltana oli vahingossa savustettu mökki (talven aikana jokin oli tukkinut savupiipun ja makkaranpaiston sijaan saimmekin tuuletella illan pahimpia savuja ulos...), mutta sentään mökkisauna oli yhtä ihana kuin aina ennenkin. Joki olisi ollut tarjolla, mutta uimaan ei kyllä kukaan uskaltautunut. Toinen kaaso on oikea kakkuvelho ja hän olikin leiponut kaksi aivan taivaallisen herkullista kakkua viikonlopuksi. Mansikkamarenkiunelma korkattiin jo illalla, mutta kuten kuvasta näkyy niin aamuksikin jäi vähän.


Pääkaupunkiseudulle saavutuamme ensimmäisenä ohjelmassa oli tottakai ruokailua. Kuvassa näkyy kakku nro 2: miksen mä osaa tuollaisia..? Kuorrutus oli vaahtokarkin makuista sokerimassaa ja päällä olevat ruusutkin kuulemma omin kätösin väännettyjä, sisällä mansikka- ja vadelmahilloa sekä vaniljakermavaahtoa. Slurps.....


Polttareissa mentiin aika perinteisellä ohjelmalla, joten riittävästi syötyämme suuntasimme Elegia Day Spahan hemmoteltaviksi. Morsian nautti hot stone jalkahoidosta ja sillä välin minä sain manikyyrin (ja muut seurueen jäsenet samoin valintansa mukaan hoitoja). Samaan aikaan tiloissa pyöri ainakin kolme muutakin polttariporukkaa, joten hemmotteluteema lienee aika suosittu :) 



Great minds think alike ;) Morsiamen varpaat ja yhden toisen seurueen jäsenen sormet (sekä pieni vinkki loppuillan ohjelmasta...).

Hemmotteluista hauskanpitoon: veimme ratsastusta harrastavan morsiamen Lintsin hepparadalle ja kävimme itsekin kierroksella. Oli muuten yllättävän hauskaa :D Iltapäivä valkeni onneksi aurinkoisena, joten oli mukavaa oleskella ulkona.

Illallista söimme ravintola Aidossa Museokadulla. Olen syönyt kyseisessä ravintolassa kerran aiemminkin ja molemmilla kerroilla ruoka on ollut ensiluokkaista ja palvelu aivan loistavaa: sekä ystävällistä ja ripeää että asiantuntevaa. Aito panostaa lähiruokaan ja yksinkertaisiin makuihin: minun illalliseni koostui satakuntalaisesta graavilohesta (kuvassa näkyy myös Essien Tart deco-lakalla aiemmin päivällä taiteiltu manikyyrini), ahvenanmaalaisen luomunaudan entrecôte- pihvistä, yrttiperunoista ja savumajoneesista sekä mokka crème bruléestä. Ruoka oli taivaallisen hyvää ja myös viini ansaitsee erityismaininnan: otin tarjoilijan suosittelemaa espanjalaista viiniä (josta en tietenkään muista enää mitään muuta kuin maan...) joka oli todella hyvää. Sopi tietysti pihvin kanssa kuten pitkin, mutta lisäksi ensimmäisen kerran taisin ymmärtää mitä tarkoitetaa sillä, että viinissä on nahan aromeja. Mmmmmm. Erinomaisen ruokansa lisäksi Aito on minusta ihanan tunnelmallinen paikka. Melko pieni, joten pöytävaraus kannattanee aina tehdä etukäteen. Suosittelen Aitoa lämpimästi :) Illallisen yhteydessä myös annoimme morsiamelle Ideakorussa teettämämme korun, johon hän ihastui kovasti.

Illalliselta suuntasimme takaisin tukikohtaamme, jossa vuorossa oli morsiussauna taikoineen ja mukavaa yhdessäoloa, mikä olikin ollut morsiamen polttaritoivelistalla ykkösenä. Viikonlopun saldona oli iloinen ja onnellinen morsian, jonka vuoksi me kaasot saimme myös olla tyytyväisiä, että olimme onnistuneet tehtävässämme. Seuraava rasti onkin sitten häät, joita juhlitaan kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. 

Onko muilla tiedossa monia häitä ensi kesänä (omia tai muiden:))? Tai mahdollisesti kaason tehtäviä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!