perjantai 4. toukokuuta 2012

A Short Blazer Needed

Tämän kesän kolmista häistä ensimmäisiin on aikaa vajaa kuukausi. Aion pukeutua viime keväänä ostamaani Tara Jarmonin vihreään unelmaan, joka minulla oli päällä myös valmistujaisjuhlissani viime vappuna. Haluaisin kuitenkin löytää siihen päälle uuden jakun tuomaan hiukan erilaista ilmettä. 

























kuvat: shop.bestseller.com/selected, shop.bestseller.com/vila, shop.bestseller.com/vero-moda, shop.mango.com

Vasemmassa yläkulmassa olevaan värikkääseen kukkableiseriin törmäsin Selectedin myymälässä viime viikolla: ihastuin siihen heti, mutta silloin en vielä keksinyt mihin sitä saattaisin tarvita ;) Nytkin hiukan pelkään, että se on itseasiassa liian pitkä, mutta oi miten ihanalta nuo värit näyttäisivät yhdessä vihreän mekkoni kanssa... pitää käydä ainakin kokeilemassa. Myös etenkin nuo Mangon ja Vilan nudet ja kiiltävät ihanuudet houkuttaisivat kovasti, mutta en oikein tiedä sopiiko sävy. Molemmista Vilan jakuista on olemassa myös vaalea versio, joka voisi toimia jos nude ei käy.

Etsinnässä siis kohtuuhintainen, lyhyt ja mieluiten vaalea/raikkaan värinen jakku. Puolipitkät hihat saattaisivat näin alkukesästä olla täydellinen kompromissi. Any ideas..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!