sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Eilisillan asu

Eilinen sujui kutakuinkin suunnitelmien mukaan: pitkään nukkumista, opiskelua ja vihdoin ja viimein se Batman (The Dark Knight Rises) :) Leffa oli ihan ok: ehkä hiukan liikaa turhaa mäiskintää ja räjähdyksiä, jonka vuoksi leffa oli tosi pitkä. Aika lailla sellainen se kuitenkin oli kuin mitä oletinkin: keskinkertainen ja kohtalaisen viihdyttävä toimintapätkä.


Kuvat otettu tietenkin kauheassa kiireessä, niinkuin aina... Ovat siis aika huonoja (pahoittelut!), mutta halusin kuitenkin laittaa muutaman tänne, koska jo huhtikuussa suunnittelin (täällä) pukeutuvani pitsihameen ja farkkupaidan yhdistelmään. Ajatus toteutui kuitenkin vasta nyt, koska aiemmin yhdistelmä on aina viime hetkellä vaihtunut joksikin muuksi. Nyt asu tuntui kuitenkin juuri sopivalta rentoon leffailtaan miehen kanssa :)


paita/Esprit, hame/Mango, sukkahousut/Wolford, kengät/Red Shoe, laukku/ Genevestä, korvakorut/ H&M

Hih, kunnon pökkelökuvan saattelemana kivaa sunnuntain jatkoa :)

4 kommenttia:

  1. Ihana linssilude tuo hauva :) Kiva blogi sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, hän haluaa aina osallistua... Ja kiitos kovasti :)

      Poista
  2. Kovin herttainen karvakaveri vilahti yhdessa kuvista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän vaan näyttää herttaiselta mutta on oikeasti ihan mahdoton riiviö ;) Meillä on kaksi tuollaista, mutta toinen ei jaksa olla kiinnostunut noista kuvauspuuhista. Tämä nuorempi sen sijaan on aina siellä missä tapahtuu :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!