lauantai 17. marraskuuta 2012

It's Starting to Look a Lot Like Christmas...

...ainakin teoriassa. Ulkona tosin on vuorotellen harmaata ja mustaa, mutta olen alkanut suunnitella sitä, miten sisälle voisi tänä vuonna tuoda joulua. Kävin läpi muutaman nettikaupan jouluihanuuksia ja keräsin joitakin näihin kollaaseihin.


Kuvat: http:/stockmann.com

Valkoista, hopeaa ja kultaa pääväreinä, sekä pieninä mausteina pilkahdus joulunpunaista. Tykkään myös tummansinisestä jouluna, mutta se väri ei taida olla "in" tänä vuonna, koska mitään houkuttelevaa ei osunut silmään tummansinisenä. Moderni tyyli on muuten enemmän minua, mutta koska mikä tahansa tyyli liian pitkälle vietynä on minusta tylsää (aina muutenkin) ja koska erityisesti jouluna haluan pitää kiinni tietyistä perinteistä, haluan yhdistellä modernia tyyliä yhdessä perinteisempien elementtien kanssa. Se joulupukkikin löytyy aina jostain joulukoristuksessa ;) 

Kuvat: www.hobbyhall.fi

Kynttilöitä alan polttaa aina heti kun tulee pimeää ja muutama viikko sitten ripustettiin paperitähtivalokin jo ikkunaan. Enempiä joulukoristeita alan asentaa vasta joulukuussa, mutta nyt voi jo hiukan alkaa suunnitella ja haaveilla... minulla on jo pari vuotta ollut aika samanlaiset koristukset, mutta tänä vuonna tekisi mieli tehdä jotain hiukan erilaista. Hmmmm, mitähän sitä keksisi..?

Joko sinä olet alkanut suunnitella joulua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!