sunnuntai 24. helmikuuta 2013

London Shopping

Lontoo osoittautui suosiolliseksi shoppauskaupungiksi ja löysinkin paljon kivoja juttua. Aika perusvaatteita, mutta niitä olin etsimässäkin :)

Odotusteni mukaisesti "tuloksekkain" liike oli Massimo Dutti.

jakku
Jakku, puuvilla. Kivana yksityiskohtana keinonahkatereet.

T-paita
Pellavateeppari: tässäkin perusmalli, jossa kuitenkin kivoja yksityiskohtia.

silkki
Tämä silkkipaita ei näytä juuri miltään tuossa henkarilla roikkuessaan, mutta on tosi kiva päällä. Ja silkki tietenkin ihoa vasten ihanan tuntuista. Värikin on tummansininen, ei musta :)

raitaa
Banana Republicista löytyi (ostoslistallanikin ollut!) raitapaita ja Aldosta konjakinväriset baltsut. Baltsut eivät olleet listallani, mutta pääsivät silti ostoskoriin kahdesta syystä: ensinnäkin, olen tainnut ennenkin kertoa että jalkani ovat jotenkin sen malliset, että sopivien baltsujen löytäminen on todella vaikeaa. Sopivien osuessa kohdalle on siis toimittava heti. Toisekseen, minulla on vain yhdet, mustat baltsut ennestään. Toiselle parille oli siis tilausta, sillä kesällä baltsut ovat käytännössä päivittäin jalassa. Muutenkin omistan tällä hetkellä lähinnä vain mustia kenkiä ja siihen pitäisi saada muutosta. Oikealla tiellä ollaan siis :) Ja kolmantena hyvänä syynä vielä varsin kohtuullinen hinta.

IMG_5771
Kosmetiikkaostoksia kentältä, koneesta ja Victoria's Secretiltä: tuota Love Spell- body lotionia ostin myös silloin 11 vuotta sitten Jenkeistä. Tuoksu on melkein liian makea, mutta siksi juuri niin ihana. Ja tuo mieleen tuon ajan 11 vuotta sitten :) VS:ltä löysin joitakin alusvaatteita myös, mutta niitä en sentään viitsinyt kuvata tänne. Olin jopa yllättynyt siitä, että mallit sopivat niinkin hyvin päälleni ja hinnat olivat mielestäni ihan siedettävät: ei nyt halpaa, mutta ei superkallistakaan. Ainut mistä mielestäni revittiin kunnon mainehintaa oli ns. enkelituotteet: siis kaikki ne, missä oli siivet selässä. Itsekin ostin yhden sellaisen ohuen puuvillatopin yöpaidaksi, mutta kyllä minusta on aikamoista kiskontaa 30 puntaa sellaisesta. Olin ajatellut shoppailla VS:llä enemmänkin yöasuja, mutta tästä syystä jäi vähälle.

Heathrowlla kosmetiikkaostokset olivat erittäin edullisia: Diorin Forever- meikkivoide oli puolet siitä, mitä se maksaa Stockalla (ja vielä noin 10€ vähemmän kuin monilla muilla kentillä tai laivalla!). Jurliquen Rosewater balancing mist on näkynyt ja kehuttu niin monessa blogissa, että pakkohan sitä oli nyt testata. Ehdottomasti täysin tarpeeton ja juuri siksi niin ylellisen ihana ostos :) OPIn kynsilakka ei ollut superhalpaa, mutta jokusen euron Suomen hintoja edullisempaa sentään: ihanan glitter-lakan sävy on "Pink yet lavender". Metromatka kentälle kesti reilu puoli tuntia odotettua kauemmin, joten lentokenttäshoppailut jäivät hiukan kiireisiksi. Esimerkiksi tuo Sensain ripsari on koneesta, sillä en hätäpäissäni löytänyt Sensain osastoa kentältä ollenkaan: olihan se koneessakin hiukan edullisempi kuin Suomessa, mutta kentällä ero olisi varmasti ollut suurempi. MACin osastokin jäi kokonaan tutkimatta. No, onhan sitä tässäkin löytöjä kerrakseen silti ;)

IMG_5780
Viimeisenä vielä lisä Starbucks- mukikokoelmaamme :) Kaikista käymistäni kaupungeista en suinkaan ole mukia hankkinut, sillä kaikki niistä eivät ole minun makuuni. Nytkin eniten myynnissä näytti olevan typerää, kuperan mallista mukia: vähänkö sellainen vie turhaa tilaa kaapissa..? No, tämä onneksi löytyi ja pääsi mukaan :) Näistä on kiva hörppiä aamukahvia, kun ostopaikan muistot tulevat samalla mieleen.

Sellaisia, itse olen tosi tyytyväinen :) Tyylikkäitä perusvaatteita laadukkaissa materiaaleissa ja kohtuuhintaan- enempää en keksi toivoa. Harmittamaan jäi hiukan se, etten löytänyt Converseista haluamaani mallia (siis nahkaista matalalla profiililla, kaikkia muita mahdollisia kyllä oli) ja jotenkin jäädyin TopShopin koruvalikoimien edessä, enkä sitten päätynyt ostamaan mitään. Tarkoitus kyllä oli. No, jäipä jotain tänne Suomeenkin hankittavaksi :)

Mitäs raati on mieltä, teinkö hyviä löytöjä? 

2 kommenttia:

  1. No teit, tosi hyviä! Ihanat noi ballerinat, ja varmasti tosi mukavat jalassa tuon takaosan kuminauhan ansiosta. Tai mä olen ainakin todennut tuon malliset parhaiksi. Myös tuo ylin jakku on ihanan näköinen, kiva tuo kiinnitys ylhäällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi baltsut oli just hyvät: monesti mulle käy niin että noissa kuminauhamalleissakin saattaa olla liian kova kärki (kun jalassa pysyäkseen varpaat pitää kuitenkin näissä olla aika lailla kiinni kärjessä). Jotenkin mun jalka on sellainen että aina joku määttää: useimmiten sopivan pituinen kenkä on liian leveä ja ongelma on erityisen hankala baltsuissa. Itse asiassa mun jalkoihin on helpoin ostaa korkkareita, hassua kyllä ;) Jakkua en ollut suunnitellut ostavani, mutta tuo oli niin kiva että oli ihan pakko...

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!