perjantai 5. huhtikuuta 2013

Perjantain parhaat

Uusi tukka.

IMG_6281

RH- hairin Riina teki taas taikojansa. Salaisuus piilee kuulemma Kevin Murphyn Powder Puff- hiuspuuterissa. Ostin sitä nyt itselleni toisen purkin: olen siis tykännyt. 

IMG_6291
Epäilen kyllä vahvasti, että Riina lisää omaansa vielä keijupölyä. Sillä en minä itse saa hiuksiani tuolta näyttämään. Mutta ehkä taas vähän lähemmäs, kun kerrostettiin ja kevennettiin hiukan lisää. Jos osaisin taas pitää hiuksiani vähän enemmän auki, eikä aina vain ponnarilla. Lisäksi laitettiin vähän vaaleita raitoja raikastamaan kevätlookkia. Me likes :)

IMG_6258

Ja huomatkaa keväisiksi muuttuneet kynnet ;)

Toinen perjantain paras on tietenkin postilaatikkoon tipahtanut keltainen kuvasto :D Selailin sitä jo hiukan ennakkoon sähköpostitse saamani linkin kautta, mutta mikään ei voita sivujen taittamista hiirenkorville.

IMG_6294
HP- innostus vaihtelee vuodesta toiseen ja tällä kertaa tuntuu, että on vuorossa taas pitkästä aikaa se vuosi, kun olen kiinnostunut aivan kaikesta mitä kuvastossa on... *huokaus* No, budjetti on tiukilla joten mitään kovin suuria hankintoja ei ole luvassa, mutta jotain pientä kivaa kenties kuitenkin...

IMG_6300
Ja vin vink! Kehumani Lumenen ihmeöljy on myös Hullaritarjouksessa torstaina 19,90 e (taisin muistaa väärin sen 3+1- hinnan, mutta ei tuo parikymppiäkään NIIN paha ole). Ja lupasin updaten tuloksista: ihan oikeasti, en tiedä onko kyseessä ihan puhdas sattuma vai mitä, mutta ihoni ei ainakaan pariin vuoteen ole ollut näin hyvässä kunnossa! Arvet ovat vaalentuneet edelleen, eikä uusia epäpuhtauksiakaan tunnu syntyvän entiseen tahtiin. Lisäksi yleisesti ottaen ihon väri on tasaisempi ja aamulla iho suorastaan hehkuu, vaikka takana olisi vähemmänkin unta. Otsarypyistä en oikein osaa sanoa: niihin olen kokeillut vasta muutaman kerran, enkä voi sanoa että ne olisivat mainittavasti hävinneet. Minulla on siis kaksi poikittaista, aika syvää ryppyä otsassa, ollut jo parikymppisestä. Yleinen hehku ainakin näkyy otsassa myös, mutta ryppyjen alentumistehoa en ainakaan vielä uskalla lähteä hehkuttamaan. Kaikea muuta kyllä, parin viikon vankalla kokemuksella ;) 

Nyt nukkumaan: takana on superkiireinen työviikko ja se on näkynyt postaustahdissakin. Sama meno jatkuu vielä koko viikonlopun ja ensi viikon, mutta muutama mielenkiintoinen juttu on valmiina tänne blogiinkin siitä huolimatta. 

Ihanaa viikonloppua kaikille :) Nautitaan auringosta vielä kun sitä on, vähän taisivat lupailla lunta sunnuntaista lähtien... 

14 kommenttia:

  1. Houkuttelee kummasti tuo Lumenen kasvoöljy! Vaikka mulla on sekaiho, joka kiiltelee loppupäivästä, olen huomannut, että ihoöljyt toimii mulla. Edellinen Clarinsin alkaa olla jo lopussa, joten voisin hyvinkin vaihteeksi kokeilla Lumenen tuotetta... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullahan ei ole vertailukohtia, sillä tämä on ensimmäinen kokeilemani öljy. Olen ollut siinä luulossa, ettei sekaiholle öljyt sovi, mutta näyttäisi siltä että olen ollut pahasti väärässä. En siis osaa sanoa millaista tuo Lumene on esim. mainitsemaasi Clarinsiin verrattuna, mutta ainakin minulla toimii. Meikin alle en itse kylläkään laittaisi: purkin mukaan sitä voisi käyttää yöllä ja päivällä, kosteusvoiteen alla. Itse olen käyttänyt vain öisin, enkä ole lisännyt enää kosteusvoidetta. Eipä tuo pahan kallis ole kokeiltavaksi etenkään tarjouksessa, joten kannattaa varmaan testata :)

      Poista
    2. Juu, en mäkään sitä päivällä käyttäisi, mutta juuri illalla kuten mainitsit. :) On tuo hinta huomattavasti Clarinsia edullisempi eli taidanpa kokeilla (jos sitä on vielä jäljellä, kun mä ehdin Hullareille). :)

      Poista
  2. Huh, miten hyvä mainospuhe tuolle öljylle! :) En tiedä menenkö itse ollenkaan Hullareille. Ehkä netin kautta vain... Olen ensi viikolla kaksin pojun kanssa ja rattaiden kanssa sinne meneminen taitaa olla vähän toivotonta. Ei onneksi kuvastossa niin kovin must have -tuotteita ollutkaan. Mutta onkos tosiaan niin, että Stockan netistä ei saa kosmetiikkaa tilattua ollenkaan...?

    Olet tosi kaunis kuvassa ja ihanat hiukset. Hyvää vkloppua!

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis ja onnistunut tukka!! :) Miksei mulla ole noin paksu tukka??!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kyllä itsekin tosi paljon :) nojaa, toisaalta tää tukka on myös niin raskas, että en millään osaa tehdä siitä sellaista kuohkean ilmavaa, vaan aukinaisena se tuntuu aina vain makaavan päätä pitkin. (Paitsi nyt kevennettiin tosi reilusti, joten EHKÄ mullakin on toivoa...) Että puolensa vähän ohuemmallakin tukalla :)

      Poista
  4. Tuntuu niin uskomattomalta että voiko tämä oikeesti johtua tuosta öljystä (koska en usko ihmeisiin;)), mutta kiistaton tosiasia nyt on että siitä ekasta kerrasta lähtien kun öljyä laitoin pari vkoa sitten on ihoni tasaisesti voinut paremmin kuin aikoihin: jopa kampaaja kehui eilen miten hyvältä ihoni näyttää, ja olen siis käynyt Riinan luona 10 vuotta, että vertailukohtaa löytyy...sanoisin että ainakin testaamiseen arvoinen juttu :) harmi vaan tosiaan että noita kosmetiikkatuotteita ei taida netistä saada :( torstai on kyllä usein aika hiljainen päivä, jos menee just ennen tai jälkeen lounasajan voisi selvitä vaunuillakin hengissä..? Tai laita joku kaveri agentiksi :)

    Ja kiitos ihana :) hyvää viikonloppua myös sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh nyt nää menee ihan hassusti kun kännykällä kirjoittelen: tämä siis vastaus Zubille :) meni vahingossa kommentiksi ja nyt on väärässä paikkaa...

      Poista
    2. No kyllä mä sinne _sittenkin_ aion rynniä, yhtä haalaria T:lle metsästämään ja nimenomaan torstaina. Joten täytyy tsekata toi kosmetiikkaosasto kans! Mua ei haittaisi ollenkaan, jos joku alkais kehua munkin ihoa... ;)

      Poista
    3. Juu aivan uusi kokemus oli täälläkin ;) metsästysonnea!

      Poista
  5. Aivan ihana tukka!! Ja kaunis muutenkin ;) kerrostaminen ja raidat kyllä toimivat! Sait kyllä minutkin ylipuhutta, eli huomenna mars hulluilemaan ja hakemaan tuota ihmeöljyä, jospa se lunastaisi paikkansa minunkin hyllyltäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Hyvä kampaaja on kullanarvoinen :) Ja vieläkään ei ole pahaa sanaa tuosta öljystä, mutta hiukan alkaa jo hirvittämään tämä vastuun määrä, että jos tuo öljy ei muille olekaan yhtä käänteentekevä kuin mulle ;)

      Poista
  6. Oi, upeat hiukset! Ja kaunis väri! Mäkin olen menossa laitattamaan vähän vaaleampia raitoja tukkaani, saa vähän eloa väriin :) Ja nyt kyllä munkin täytyy ehdottomasti kokeilla tuota öljyä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pieni vaalennus kyllä raikastaa ilmettä kummasti :) Tuntuu että varsinkin näin kesää kohden aina kaipaa sellaista. Ja suosittelen kokeilemaan tuota öljyä, toivottavasti tehoaa muillakin yhtä hyvin :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!