perjantai 24. toukokuuta 2013

Nyt se alkaa!

Muutto siis. Tältä meillä näytti eilen illalla keittiössä.

IMG_1032
Meillä on suuri erioikeus pystyä tekemään muuttoa pikkuhiljaa ja ihan rauhassa, joten koko ensi viikko menee pakkaillen: viikon loppuun mennessä pitäisi olla kaikki kannettu uuteen osoitteeseen.

Itsehän vihaan muuttamista sydämeni pohjasta (kuka siitä toisaalta tykkää..?), mutta silti tuossa laatikoiden pakkaamisessa ja kantamisessa on jotain hienoa -ainakin kun ollaan menossa kauan haaveiltuun uuteen paikkaan, kuten me nyt. Sain eilen jopa käytyä läpi aika ison kasan vanhoja koulupapereita ja heitettyä niitä roskiin. Tiedättehän: ei sitä koskaan tiedä milloin haluaa tarkistaa johdantokurssilla 9 vuotta sitten tehtyjä muistiinpanoja..? As if. Tässä mielessä ihmiselle tekee hyvää muuttaa aina silloin tällöin: tulee käytyä kaikki roinat läpi ja mietittyä vielä kerran että jaksaako tätäkin nyt oikeasti roudata sinne uuteen paikkaan.

Toistaiseksi olen jopa pysynyt terveenä: kolme edellistä muuttoa kroppani on ilmeisesti pyrkinyt säästämään minut kauheudelta, koska olen sairastunut ihan kuumeeseen saakka JUURI niiksi päiviksi kun olisi pitänyt kantaa... Mutta so far so good ;) Mies urakoi kyllä silti isomman osan tästäkin muutosta kuin minä, sillä omalta osaltani viikonloppu ja alkuviikko vielä sujuvat pitkälti töissä. Sitten onkin melkein viikko aikaa vain laittaa uutta kotia, ihanaa! Sitä osiota muutosta rakastan. Tuskin maltan odottaa.

On tässä muitakin juttuja silti luvassa kuin pelkkiä laatikonkuvia, fear not ;) Ensi viikolla on tiedossa kaikenlaista kivaa, ei muuttoon liittyvää, tekemistä, joista yritän ehtiä raportoida heti täälläkin.

Tältä erää kuitenkin hauskaa perjantaita, se on taas viikonloppu edessä :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!