keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Raitapaita-asu vol 1

Keväällä tein Stockalta yhden raitaisen alelöydön, jonka esittelin tässä postauksessa. Ajattelin esitellä pari erilaista asua, jossa olen paitaa käyttänyt. Tänään esittelyssä helteisen ilman versio lauantailta.

IMG_9033

paita/ Tommy Hilfiger, shortsit/ itse pätkäisty vanhoista Pepe Jeansin farkuista, sandaalit/ H&M, vyö/ Stockmann, laukku/ Mulberry, korvikset/ Marc by Marc Jacobs, kello/ Rado

Olen kovasti tykästynyt noihin leikkaamiini farkkushortseihin: tuon lyhyempiä lahkeita en oikein millään osaa käyttää. Mielestäni malli ei kuitenkaan ole liian mamma, koska malli on niin tiukka kuitenkin. Vai..? Hameesta menee lyhyempikin, mutta en tiedä miksi shortseissa tuntuu niin epämukavalta. Vaikka järjellä ajatellen shortseissa kaikenlaisen vilauttelun vaara esimerkiksi on pienempi...

IMG_9030

Löysinpä viimein hyvän kuvauspaikankin: suhteellisen rauhallinen tausta, valoa ja kamerajalustan saa riittävän kauas.

IMG_9023

Ja HEI, ei mitään mustaa tässä kokonaisuudessa ;D Paitsi kello. Mutta sitä ei lasketa, eihän...

Huomenna luvassa viileämmän kelin versio, jollaisessa olin liikkeellä tiistaina.

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttävät shortsit, hyvä pituus niissä. Kieltämättä tulee alaston olo lyhyissä shortseissa..
    Kovin on ollut vaihteleva kesäsää ja nyt on vaikeuksia päättää mitä pakata mukaan viikonlopuksi Tampereen ja Porin reissuun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Täällä on ollut aurinkoista, mutta viime päivinä tuulen takia viileää ja öisin jopa aika kylmää (+5!). Suosittelen siis sekä aurinkorasvaa että lämpimiä kerroksia :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!