tiistai 2. heinäkuuta 2013

Synttärijuhlat vol 1-2/3

Kuten olenkin jo maininnut, tänä keväänä ja kesänä meillä on erityisen monta syytä juhlaan: minä täytin 30, muutimme miehen kanssa kauan haaveiltuun uuteen kotiin -ja vielä lopuksi päätin opintoni. (Ainakin toistaiseksi...) Halusin juhlia kaikkea tätä kerrankin kunnolla. Niinpä juhlia on oikeastaan kolmet :D Sukulaisia on (määrän vuoksi) kutsuttu kahtena eri päivänä kakkukahveille ja lauantaina järjestin isot bileet kavereille. Ihanaa kun on kerrankin tilaa kutsua enemmän kuin muutama ihminen kerrallaan!

IMG_8200
Synttärit osa 1/3 kahviteltiin viime perjantaina kera iloisen sukulaisjoukon.

IMG_8077

Olin kantanut työhuoneesta lisäpöydän ruokailuhuoneeseen, joten mahduimme koko porukka pitkän pöydän ääreen. Kupit ja lautaset saivat kaikessa rauhassa olla hiukan eriparisia keskenään -en halunnut tunnelmasta liian virallista.

IMG_8087

Juhlatunnelmaa luomassa suloinen viirinauha (olen niiiin odottanut hyvää syytä hankkia tuollainen ;)).

IMG_8106
Kakut tilasin yhdeltä ystävältäni. Perjantaiksi sitruunamarenkikakkua. Mmmmm.....

IMG_8103
Tunnelmaa.

IMG_8116

Vieraat toivat ihania kukkia.

IMG_8143
Lauantaina oli hyvä jatkaa siitä mihin perjantaina jäätiin. Juhlat 2/3 :)

IMG_8202
Puuhasin niin kiireisesti koko lauantain, että sekä tarjottavien että asun kuvaaminen jäi. Ainoastaan kakusta muistin ottaa kuvan. Mutta sehän kertoo vain hauskoista juhlista, kun on parempaakin tekemistä kuin kyttäillä kameran kanssa kuvakumia :D

kollaasi1
Kakku oli juuri niin herkullinen kuin miltä se näyttääkin :) Suklaata ja mansikkaa vaahtokarkin makuisella kuorrutuksella.

IMG_8156

Booliksi tein Rooibos -sangriaa (alkoholittomassa versiossa appelsiinimehu punaviinin sijaan).

juhlijat


Juhlat jatkuivat pikkutunneille saakka. Kiitos kaikille ihanille ystäville, jotka saavuitte paikalle kauempaakin :) Oli superhauskat juhlat, ihan parasta kun kerrankin oli aikaa höpötellä sydämensä kyllyydestä. Ja samalla kertaa kaikkien kanssa :) 

Ensi perjantaina vielä luvassa synttäritrilogian päätösosa. Sitä ennen luvassa ainakin vähän juttua lahjoista ja kuvia kotoa ylipäänsä. Seuraavaksi hiukan kävelylle kuluttamaan kaikkia herkkuja. Niitä on nimittäin tullut tässä nautittua. Örp. Kuullaan taas :)

P.S. Jos etsit hyvää, mutta kohtuuhintaista kuohuvaa roseeta, niin suosittelen Las Morasia. Sitä suositeltiin minulle Alkossa ja olivat oikeassa: minusta erinomainen hinta-laatusuhde. Ja vaikka on kuvauksen mukaan erittäin kuiva, oli myös minun makuuni, vaikka yleensä olen enemmän puolikuivien ystävä. Sopii hyvin esimerkiksi tervetuliaismaljoihin, niinkuin meillä lauantaina.

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset juhlat, onnea vielä kovasti kaikista saavutetuista etapeista! Ja ihan totta, yleensä parhaissa juhlissa ei muista kuvata.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut kaikista kolmesta!!!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!