maanantai 12. elokuuta 2013

Ostoksilla

Pitkästä aikaa päivän asu -kuva. Lomalaisena tulee harvoin puettua päälleen mitään sellaista, mitä viitsisi kuvailla. Tänään kävin kuitenkin illalla pienellä shoppailureissulla ja tällaista oli päällä. Oli aika sateista ja koleaa, mutta halusin välttämättä pukeutua shortseihin ainakin kerran vielä. Lähestyvistä loppukesän tunnelmista keroo kuitenkin iso neule.

IMG_0637

neule/Promod, farkkushortsit/itse leikattu Pepe Jeansin farkuista, baltsut/Aldo, laukku/Mulberry

IMG_0640

korvikset/Kokoru, kaulakoru/Ideakoru (saatu blogin kautta), rannekoru/Våga, kello/Rado

IMG_0650

Hmmm... kuvista tuli aika rakeiset. Otin ne illalla kotiinpaluun jälkeen ja taitaa olla taas se aika vuodesta kun täytyy pikkuhiljaa alkaa muistella pimeän vuodenajan säätöjä kamerassa....

4 kommenttia:

  1. Onpa kiva neule! Hitsi vie, kun Promod sulki liikkeensä Turusta. Siellä on musta kivoja neuleita ja hyviä farkkuja.
    Hei, tuli mieleen, että oletko tehnyt hiuspostausta lähiaikoina... Lukisin mielelläni käyttämistäsi hiustenhoito ja -muotoiluaineista. Sun hiukset näyttävät kauniilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos: tuo neule on ihanan pehmoinen ja iso. Jotenkin sopii tällaisiin loppukesän fiiliksiin :) Promodin farkkuja en olekaan kokeillut, vain näitä yläosia ja yksi huivikin on sieltä.

      Enpäs ole tehnyt hiuspostausta tosi pitkään aikaan, voisin tehdäkin :) Kiitokset toiveesta ja kehuista, lämmittää kovasti mieltä :)

      Poista
  2. Onpa hyvännäköinen asu,rento. Tykkään!

    Aijjai, niinpä. Kohta se pimeys tulee :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, asussa oli kyllä tosi mukava myös olla :)

      Pimeyden tulo on haikeaa. Toisaalta se tietää kynttilöitä ja kaikkea sellaista kivaakin, molempi parempi :) Kuvien kannalta tässä tosin ei oikein ole sitä hopeareunusta löydettävissä...

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!