sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän ostokset

Kuten jo mainitsinkin, minun ystävänpäiväohjelmani oli äiti-tytär iltapäivä shoppailun merkeissä.

IMG_3993
Sain vihdoin ja viimein ruksittua hankintalistaltani siellä pitkään roikkuneen ostoksen: farkut! Käytän farkkuja oikeastaan joka päivä, mutta vihaan niiden ostamista. Erilaisia malleja on noin miljoona ja pahimmassa tapauksessa sovitan 20 paria löytämättä yhtään sopivaa malli + pesu -yhdistelmää. Nyt sain hankittua kerralla kahdet! Mutta en olisi ikinä onnistunut ilman hyvän myyjän apua. Yritin ensin Sokoksen -20% -tarjouksen houkuttelemana löytää sopivat farkut itse: kannoin sovituskoppiin sylillisen farkkuja, mutta yhdetkään niistä ei ollut sopivat. Tuskastuneena päätin että hinnasta viis, nyt pitää saada palvelua. Porissa ei ole liian montaa vaihtoehtoa palvelevista farkkuliikkeistä, joten marssin sinne mistä varmimmin uskoin palvelua löytyvän, eli JC:hen. Ja johan löytyi! Myyjä tuli heti kysymään tarvitsenko apua. Kerroin että kyllä kiitos ja mitä etsin. Myyjä etsi minulle 3 paria farkkuja, joista jokainen sopi! Kaikkia kolmea en sentään raaskinut ostaa, mutta 2 paria kannoin kassalle - ja ystävänpäivän kunniaksi sain niisä -20% alennustakin vielä! Kiitos Porin JC ja hyvä palvelu, kyllä nyt kelpaa <3 JC:n lähtöhinnat olivat muuten muutamaa kymppiä Sokosta halvempia, mikä tuntuu hassulta, kun kyseessä on kuitenkin palveleva erikoisliike. Lämmin suositukseni siis!

Mukaan lähtivät jo pitkään pohtimani Dieselin skinzeet tumman sinisinä ilman mitään kulutuksia, sekä ihanan taivaansiniset Levikset, mallinimeltään "Legging". Skinzeet ovat aika kalliit ja siksi jääneet aiemmilla kerroilla vain kauppaan, mutta malli istui niin hyvin ja myyjän suositus oli sen verran vakuuttava, että päätin uskoa. Tumma sininen on siisti ja sopii minne vain, Levikset ovat varmasti juuri täydelliset kesällä. Conssien tai ballerinojen kanssa. Niken pirteän oranssi urheilutoppi löytyi Intersportista -alesta sekin. Sokoksen ystävänpäivätarjouksesta hamstrasin arkena käyttämääni Lumene CC- meikkivoidetta (2 yhden hinnalla) sekä alelaarista suojakertoimella 30 varustettua päivävoidetta -toivottavasti sille tulee paljon käyttöä ensi kesänä! Kissojen ja koirien kanssa hain kehuttua L'orealin TecniArt -sarjan Fresh dust kuivashampoota Porista: lopulta löytyi Mikkolan Citymarketin yhteydessä olevasta kampaamosta (jonka nimeä en ikävä kyllä muista). Oi miten onnistunut ostosreissu! Äitikin löysi etsimänsä housut ja naurettavan edullisesti vieläpä. 

Onnistuneen ostosreissun kruunasi äidin tarjoama herkullinen pihvi-illallinen Torerossa. Ah autuutta!

Eilen olin poikkeuksellisesti töissä aamupäivän ja töiden jälkeen iski sellainen kooma, että illaksi suunniteltu leffareissukin piti perua. Herkuttelimme miehen kanssa kotona ja juotuani lasillisen punaviinia, sammuin kuin saunalyhty. Nukuin 12 tuntia ja tänään tunnelma on melkoisesti pirteämpi :D Päivän olen vain laiskotellut sohvalla, mutta seuraavaksi suuntana on spinnning -tunti. Vaikka yhdet pitkät yöunet auttoivatkin paljon, on olo edelleen hiukan väsähtänyt. Onneks huomenna on etäpäivä, joten voin nukkua vähän pidempään ja ottaa rennosti. Ehkä parit pitkät yöunet ja hyvät treenit yhdessä auttavat heräilemään tästä kevätkoomasta, jotenkin tuntuu että veto on ollut aika poissa jo muutaman viikon. Valon lisääntymisen onneksi huomaa jo, eilen tulin lenkiltä puoli kuuden maissa ja ulkona oli vasta hämärä! Jeeeee, kevät -sinua ollaankin jo kaivattu...

Mukavaa sunnuntain jatkoa ruudun sille puolen :)

2 kommenttia:

  1. Loisto-ostoksia! Multa löytyy tuo sama toppi, tosi pirteä. :) Ja farkut ovat ostoslistalla, voisin mieluusti ostaa myös vaikka kahdet laadukkaat. Mulla on niiden hankintaa varten oikein pukeutumisneuvoja-aika varattuna (yritän samalla hankkia myös yläosia ja asusteita), jotta saisin ammattilaisen vinkit oikeanlaisiin farkkuihin. Olen tykännyt aiemmin tosi paljon H&M:n farkuista ja tykkään edelleen, mutta voisin myös pitkästä aikaa kokeilla joitain muita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli hyvä reissu :) Treenivaatteissa mitä räikeämpi väri, sen parempi ;D Tuo pukeutumisneuvoja on kyllä hyvä idea! Itse olen kerran käyttänyt, jakkupuvun hankkimisessa. Mä en voi ostaa H&M -liikkeestä farkkuja, kun tuskastun siihen penkomiseen 2 sekunnissa ;) Ne on harvoin kovin hyvässä järjestyksessä. Tilata voisin, mutta mulla oli tuossa taannoin yhdet H&M:n farkut mistä kyllä tykkäsin tosi paljon, mutta puolessa vodessa niistä katkesi elastaanit reiden kohdalta niin, että pinta tuli tosi epäsiistiksi ja piti heittää pois. Vaikka kyseessä oli edulliset farkut, olin niin pettynyt laatuun että en ole uskaltanut ostaa sieltä enää hetkeen.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!