sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Meikkijuttuja

Vihdoin ja viimein sain tosiaan korkattua Joe Blascon Orange Highlite -nimisen, tummille silmänalusille (=sinisen peittoon) tarkoitetun peitevoiteen. Ostin purkin jo melkein pari vuotta sitten, koska vanha peitevoiteeni oli "aivan lopussa". No, se "aivan loppu" osoittautui sitten yllättävän riittoisaksi ja viimeiset rippeet kaavin purkin pohjalta vasta tällä viikolla. Käyttökokemuksia Blascosta on minulta pariin kertaan jo ehditty kyselläkin, joten here comes (better late than never ;)).

blasco1
blasco2
Tuote on koostumukseltaan erilainen kuin viime vuodet käyttämäni Make Up Storen Cover all mix, joka oli hiukan paksumpaa "jankkia" kuin tämä. Cover all mixin oranssia sävyä käytin yhdessä valokynän kanssa (siis sekoitin kämmenselällä peitevoidetta valokynän siveltimeen), sillä voide oli matta ja mielestäni silmänaluset kaipaavat peiton lisäksi valon heijastamista. Tässä Joe Blascon versiossa on kuitenkin mukana "valoa", joten tähän ei tarvitse enää sekoittaa mitään. Tuote on myös varsin riittoisaa: se levittyy hyvin ja peittokyky on mielestäni samaa luokkaa kuin MUS + valokynä. Itselläni on varmaankin melko "perustummat" silmänaluset ja omiin tarpeisiini yksi kerros on aivan passeli. Tykkään kovasti tästä Blascon versiosta.

blasco3
Orange Highlite 1

Muuten luottomeikkituotteeni ovat pysyneet edelleen samoina kuin viimeksi niitä esitellessäni, mutta suosikkiposkipunani asemaan on hiippaillut arvonnassa voittamaani Zuii. Myös MAC on edelleen käytössä, mutta Zuiin sävy on minusta täydellisen raikas arkikäyttöön, MACia käytän tätä nykyä enemmän juhlameikissä.

IMG_4523
IMG_4525
Vihoviimeiset rippeet menossa: ensi viikonlopun Helsingin reissulla pitänee käydä vierailulla myös Joliessa...

IMG_4527
Sävynä minulla on monen muunkin bloggaajan hehkuttama Mango. Loistosävyn lisäksi tykkään tuotteen kevyestä kukkaistuoksusta. 

Edellisestä esittelypostauksesta poiketen arkimeikkivoiteena käytössäni on nykyisin Lumenen CC vaaleimmassa sävyssä. Lumenen meikkivoiteen hinta-laatusuhde on erinomainen: peittokyky riittävä, pysyvyys hyvä ja sävy tarpeeksi vaalea jopa minulle. LEMPImeikkivoiteeni on silti edelleen Diorin Forever, sillä sen pysyvyys on mielestäni vielä parempi ja yhtä hyvästä peittokyvystä huolimatta lopputulos luonnollisempi kuin Lumenessa. Hinta on kuitenkin tuossa Diorissa sen verran korkea, että mielelläni säästelen sitä hiukan sellaisiin "parempiin" tilaisuuksiin.

Semmoisia meikkijuttuja :) Seuraavaksi täytyykin päivittää aurinkovoidevarastot. Sokoksen aleista hamstrasinkin jo jokunen aika sitten uuden kasvoille tarkoitetun voiteen (kaikissa meikkivoiteissani on myös melko korkea suojakerroin, mutta olen niin herkkä palamaan, että kesäisin en osaa luottaa vain siihen), mutta vartalolle tarkoitetut voiteet pitää taas tarkistaa ja nostaa esille. Tai hankkia uudet: kuulemani mukaan joka vuosi pitäisi hankkia uudet voiteet (ja näin olenkin joka vuosi tehnyt). Hommaan menee aika paljon rahaa, mutta toisaalta tässä kohtaa en oikein uskalla itse erittäin herkkäihoisena riskeerata. 

Onkohan jollain jotain oikeaa tietoa tästä aurinkovoiteiden vanhentumisesta..? Omiani on säilytetty sisällä, eli ei nyt ehkä viileässä, mutta eivät myöskään ole muhineet missään kuumalla ja kostealla rannalla/kylppärin kaapissa kuukausitolkulla.

Tänään tein myös pikaisesti hiukan kevätsiivoa: miehen riemuksi suostuin viimein poistamaan (katsojasta riippuen...) joulu/talvitähden ruokailuhuoneen ikkunasta, enimmät kynttilät pöydiltä ja vaihdoin makuuhuoneen sängylle kevättyynynpäälliset. Siivosin laatikkoon myös makuuhuoneen ikkunaan unohtuneen joulukoristeen, paksuimmat talvisaappaat ja -takit, sekä nostin esille loputkin kevättakit. Whiiiii :)

Olen muuten myös ostanut yhden "uuden" kevättakin (pelastin sen anopin kirpparipinosta ;)), voisin esitellä sen vaikka ensi viikolla. Nyt alkaa pikkuhiljaa olemaan oikeanlaiset säät sen käyttämiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!