maanantai 17. maaliskuuta 2014

Snaps from the weekend before and some shopping

Tässä vielä ne lupailemani risteilyn in action -räpsyt kännykästä.

dinner
Laivareissun tarkoituksena oli juhlia elämää. Syödä hyvin ja pitää hauskaa. Siispä aloitimme heti laivaan päästyämme toteuttamaan suunnitelmaa ja suuntasimme À la carte -ravintolaa herkuttelemaan. Taisin muuten syödä kampasimpukoita ensimmäistä kertaa ikinä! Ne, kuten kaikki muukin, olivat äärimmäisen herkullisia. Juustolautanen hävisi edestäni lähes kokonaan ennenkuin muistin räpsäistä siitä kuvan ;)

bileet
Illalla suuntasimme kuuntelemaan Jukka Poikaa ja tanssimaan. Ai että teki hyvää :)!

loput
Aamiaista syötiin kahvilassa. Se ei ollut aivan yhtä herkullinen kuin miltä näyttii: kahvikoneen latte oli melko pahaa ja hedelmäsalaatti ui ällöttävässä sokeriliemessä. Pettymys siis. Mutta maisemat olivat niin upeat, että aamupalahetkestä jäi silti positiivinen muisto :) Olin jotenkin aivan missannut Victoria's Secretin tuotteiden saapumisen laivalle!!!! Whiiiii, että olin innoissani :D (Vielä kun saataisiin ne alusvaatteetkin tänne lähemmäs...) Hyvän etten kirjaimellisesti hyppinyt paikoillani... Lisäksi löysin Tax Freestä Katri Helena -kuohuviiniä :D En kyllä ostanut... Koskenkorvan Valhalla -yrttiviinan brändäys oli mielestämme varsin onnistunut, mattamusta pullo oli äärimmäisen tyylikkään näköinen. Piti oikein napata siitäkin kuva :)

IMG_4427
Laivalta mukaan tarttui suunnitelmien mukaan perstarpeita: Sensain Volumising -ripsiväri ja YSL:n Touche éclat -valokynä. Lisäksi löysin viimeisen pullon lemppari Victoria's Secret -tuoksuani Love Spell (olen tainnut mainita ennenkin, mutta tämä vie minut aina välittömästi reilun 10 vuoden taakse vaihto-oppilasvuoteeni Jenkeissä...). Heräteostoksena mukaan tarttui myös Essien kynsilakka syötävän suloinesessa Cute as a button -sävyssä, sekä Good to go -pikakuivattaja. Olen tähän saakka ollut Sally Hansenin Diamond Flashin tyytyväinen käyttäjä (minusta tuotteessta on erinomainen hinta-laatusuhde). Toisaalta en ole testannut kovin montaa muuta vastaavaa tuotetta, joten koska laivahinta oli huomattavan edullinen maista hankittuun verrattuna, ostin Essien vastaavan kokeiluun. Ja tietysti karkkia pitää aina hankkia: Jelly Beansit ovat niin herkullisen värisiä, että ne pääsivät siksi kuvaan :)

Siinäpä se, tämän pikkureissun voimin jaksaa taas arkea hetken aikaa :) Kiitos vielä kerran huippuseuralaiselle mahtavasta reissusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!