tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kuinka monta raitapaitaa nainen tarvitsee..?

"Vielä yhden."

Lauantain shoppailukierroksella mukaan tarttui pari muutakin kivaa juttua terassikalusteen lisäksi.

20140609-IMG_6223
20140609-IMG_6229
Lindexin Holly&Whyte -mallistosta tykkään edelleen. Kivan simppeleitä, mukavan rentoja ja omaan makuuni sopivasti preppy -henkisiä vaatteita (suurelta osin) luonnonmateriaaleista. Juuri oikean mallinen T-paita: ei teltta eikä makkarankuori. Sopivan mittaiset, "käärityt" hihat ja oikeanlainen kaula-aukko joka ei kurista, mutta ei ole liian avonainenkaan (väärällä tavalla avonainen kaula-aukko jotenkin siirtää katseen minussa liian alas lantion seudulle, joka ei imartele omaa vartalotyyppiäni). Iiiiihanan unelman pumpulin pehmeä pitkähihainen raitapaita kyynärpääpaikoilla ja pienillä kullanvärisillä, merihenkisillä yksityiskohdilla. Takaa vähän pidempi, rennon löysästi istuva malli. Rakkautta ensi silmäyksellä, kokeilun jälkeen se oli menoa <3 En tiedä miten kauan tarjous on voimassa, mutta ainakin viikonloppuna kanta-asiakaskortilla sai kaikista naistenvaatteista -20%. Not bad!

20140609-IMG_6221Uusi
Lisäksi tein pieniä kosmetiikkahankintoja: Sokoksella oli paljon Lumenen tarjouksia. Päivävoide on hyväksi havaittu: tykkään kevyestä koostumuksesta ja raikkaasta tuoksusta, sopii sekaiholleni just hyvin meikin alle. Silmänymärysseerumi lähti kokeiluun ensimmäistä kertaa: silmänymärykseni eivät ole varsinaisesti kuivat, eikä suurempia ryppyjä (vielä...) ole. Lähinnä ongelmana on tummat silmänaluset, jonka lisäksi ajatuksena on tietenkin ehkäistä ennalta ikääntymisen merkkejä. Siksi ajattelin, että näin kesäaikaan seerumi saattaisi tuntua virkistävältä ja riittää ilman voidemaistakin tuotetta. Koivu & hunaja vartalovoiteen nappasin mukaan, sillä kaipasin jotain raikasta koko vartalon voidetta kun hajustamaton perusvoide kyllästyttää ja (normaalisti ihanan) makea Victoria's Secretin Love Spell tuntuu liian raskaalta. Testasin tätäkin heti ja voide on juuri niin raikkaan tuoksuinen ja mukavan kevyt näin kesään kuin kuvittelinkin.

Vielä viimeinen hankinta: Lumenen Wild Rose- sarjan huulipuna sävyssä 45 "Kesän valo". Sävy on jonkinlainen kirkas korallin ja pinkin sekoitus. Ihastuin tähän jossain blogissa ja päätin ostaa itsekin kokeiluun. Olen oikeastaan tosi huono käyttämään huulipunia, mutta olen luvannut itselleni tänä kesänä opetella. Silmämeikin teko tuntuu aamukiireessä monesti jotenkin ylitsepääsemättömän aikaavievältä, mutta huulipunan ehtii aina ja piristävä vaikutus on ihan uskomaton. Päättäväisesti aloitin harjoittelun tänään ja arvatkaas mitä, olo tuntui oikein mukavalta! Tästä on hyvä jatkaa :)

5 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia! Laittaisitko tosta raitapaidasta paremman kuvan... Himppasen verran kiinnostaisi ostaa itselleenkin tuo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eikös :) Kyseessä on tämä paita: http://www.lindex.com/fi/naiset/holly-whyte/7143602/Pusero/?styleId=58424815 Yritän kuvailla tämän päällä joskus lähipäivinä, siitä saa varmaan parhaan käsityksen.

      Poista
  2. Ostin saman raitapaidan viikonloppuna. Olipa hauskaa nähdä se blogissa.😊 Hinta oli todella kohdallaan, toivottavasti laatu myös. Ei ole aiempaa kokemusta ko merkistä.

    - Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on viime kesältä pari vaatetta nimenomaan tuosta Lindexin Holly & Whyte -mallistosta: yksi T-paita ja yksi mekko. Molempia olen käyttänyt tosi paljon ja molemmista tykkään edelleen hirveän paljon (molemmissa taitaa olla myös raitoja, nyt kun tarkemmin ajattelen ;D). Ainakin ne ovat kestäneet pesua ja pitoa, joten oma odotukseni myös näiden uutukaisten hinta-laatusuhteelta on aika korkea :)

      Poista
    2. Kiva kuulla. 😊

      - Kati

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!