perjantai 29. toukokuuta 2015

Illan asu viikon takaa

Viime viikonloppuna ilmaantui mystinen muistikorttiongelma, jonka seurauksena kone ei muka yhtäkkiä tunnistanut kortilla olevien valokuvien tiedostomuotoa (ARGH!). Silloin pikainen räpeltäminen ei tehnyt muuta kuin sekoittanut pääni, joten jätin asian sikseen kunnes taas ehtisin paneutua asiaan. No, se päivä koitti vasta tänään. Ja voilà: kuvat siirtyivät kiltisti koneelleni ilman mitään hämminkiä! En nyt niin näistä laitteiden sielunelämästä ymmärrä, mutta kelpaa :)

Tässä siis kortilta kaipaamani kuvat: päivän, tai siis illan (!) asu viikon takaa, jolloin käytiin opiskelukavereiden kanssa lukukauden päättäjäisten kunniaksi syömässä. Oma lukukautenihan loppui lyhyeen jo viime vuoden puolella, mutta en antanut sen haitata menoa :) Lapsenvahtipulmien takia kerkesin tosin olemaan paikalla vain pari tuntia ravintolassa, mutta voi miten kivaa se olikaan!

20150523-IMG_9243
20150523-IMG_9235

paita/Massimo Dutti, hame/Henri Lloyd, kengät/Wonders, laukku/LV, korvikset/Marc by Marc Jacobs

20150523-IMG_9259
Yksityiskohdat kerrankin näin lähempää kuvattuna. Uusi puhelimeni (iPhone 6) on muuten niin iso, että juuri ja juuri mahtuu tuohon laukkuun... onneksi ei ole se plussa ;)

Tänään on oikeastaan synttärini. Päivä onkin kulunut rennosti kotosalla, onnitteluja vastaanottaen ;)

Palailen sisustusjuttujen kanssa: nyt kun tiedän että voin edelleen käyttää kameran muistikorttia niin saan kuvailtua ennen -kuvia neuvojen kysymistä varten :) 

Mitä mainiointa viikonloppua! Pientä esimakua kesästä on jo saatu ainakin täälläpäin, toivottavasti suunta jatkuu samanlaisena :)

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea synttärisankarille! Kiva asu, raita ei petä koskaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata <3

      Ja näinhän se on: asu oli tavallaan hiukan tylsä, mutta itselleni oli huikeaa pukeutua johonkin ei-vauvaystävälliseen (ts. silkkiin) niiiiiiin pitkästä aikaa ;) Ja sitäpaitsi tuo hame nyt vaan on i-h-a-n-a.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Aika perus, mutta mikä tahansa asu jossa ei voi imettää tai olla raskaana on mulle just nyt juhlan paikka ;)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!